Participarea la Prima Conferinta CIGRE Regionala pentru Europa de Sud-Est – RSEEC Oct 2012

Incepand cu anul 2007, FIRSTtech impreuna cu furnizorul sau Omicron Electronics, sunt participanti nelipsiti de la Conferintele CIGRE nationale si internationale, ce au loc pe teritoriul Romaniei.

In acest an, pentru pria data in Romania, in Octombrie 2012, a avut loc prima Conferinta Regionala CIGRE pentru Europa de Sud-Est “RSEEC 2012”, organizata in Romania la hotelul Hilton din Sibiu. Alaturi de alte brand-uri de renume international si firme de top din Romania, Omicron si FIRSTtech, au participat in calitate de Silver Sponsor, Omicron Electronics GmbH a participat impreuna cu Firsttech srl Romania, in calitate de Silver Sponsor. Aceasta editie a avut ca tema principala: “Inovatia pentru eficienta si management efectiv; solutii pentru sistemele energetice ale viitorului”.

Pe parcursul conferintei am participat la cele 63 articole prezentate de invitatii conferintei, unde au fost inregistrati 142 de participanti, din 12 tari, si zone de interes variate (companii publice de electricitate, universitati, companii din sectorul energetic privat, etc). Intalnirile avute pe perioada conferintei cu partenerii nostrii vechi din domeniu, ca si noile contacte stabilite, ne-au incurajat sa participam in continuare la aceste evenimente.

pic1

 
Copyright © 2022. GROUPtech. Designed by Web Labs Design