Noi parteneri in ultimul trimestru 2012

Noiembrie Decembrie 2012

Noi parteneri in ultimul trimestru 2012

In ultimul trimestru al anului 2012 ni s-au alaturat noi parteneri, fapt ce ne va ajuta in largirea portofoliului de produse si servicii din cele trei pachete principale: Energetica (FIRSTtech) ; Debitmetrie-Contorizare (FLUIDtech) ; Armaturi-Robineti (VALVEtech).

Astfel, in cadrul firmei FIRSTtech, ni s-au alaturat ca noi parteneri:

- Eagle Eye SUA lider in productia de echipamente pentru testarea bateriilor si bancurilor de acumulatori din domeniul industrial, asigurand totodata si specializarea si suportul necesar utilizarii corecte a echipamentelor sale.

- GfG Europe Anglia producator de echipamente portabile si fixe pentru masurarea si detectarea gazelor explozive, toxice si a oxigenului.

In cadrul fimei VALVEtech, avem ca noi parteneri

- ZWICK Valves Germania producator de vane fluture cu triplu excentric, etansare metal-metal cu prindere sudura, flanse sau wafer DIN/ANSI DN50-1800mm, PN10-100bar, Tmax -196…+650gC. Aplicatii in energetica, gaz, petrochimie, abur, etc.

- Valsteam ADCA Portugalia producator de echipamente pentru fluide industriale (abur, aer comprimat, etc.) cu peste 20 de ani experienta in acest domeniu si in asamblarea instalatiilor pentru aceste fluide, oferind servicii pentru toate sectoarele industriale.

Iar in cadrul FLUIDtech,

- BIO-TECH Germania producator pentru debitmetre cu turbina si roti ovale, cu precizie ridicata, in special pentru debite mici. Toate lichidele cu vascozitati mici sau ridicate pot fi masurate si monitorizate precis prin intermediul debitmetrelor sau contoarelor BIO-TECH

Toate aceste noi branduri le regasiti in sectiunile “Products” din paginile web aferente celor trei categorii de produse.

 
Copyright © 2022. GROUPtech. Designed by Web Labs Design