Instrumentatie de masura si testare pentru energetica; echipamente pentru energetica
Energy Power, Wind Farms, Photovoltaic testing instruments & equipments
Vane-Robineti-Armaturi pentru aplicatii industriale si utilitati
Valves for industrial & utilities applications
Echipamente de masurare a fluidelor si pulberilor in tranzactii comerciale sau aplicatii industriale
Fluid & powder measurement equipments for custody transfer & industrial aplications
Firme partenere in Romania
Our Romanian partners
AP Sensing

ap21

AP Sensing ofera tehnologie de detectie optica distribuita (DTS - detectie de temperatura distribuita, DAS - detectie acustica distribuita, DVS – detectie vibratii distribuite) pentru o gama larga de aplicatii. Pe baza experientei acumulate la compania HP/Agilent, cu peste 35 de ani experinta in domeniul masuratorilor optice, va prezentam solutii tehnice de incredere, la cea mai inalta calitate.

 

Daca doriti sa discutati cu experti despre Raman OTDR / OFDR (DTS), Brillouin OTDR / OTDA (DTSS), Coherent OTDR (DAS), detectia vibratiilor interferometrice (DVS) sau alte tehnologii din domeniul detectiei prin fibra optica, luati legatura cu noi. Noi intelegem nevoile de detectie a incendiilor, in zone speciale de pericol cum ar fi tunele, benzi transportoare, metrou, fabrici, aeroporturi si parcari supraetajate, ca si in cazul monitorizarii cablurilor de inalta tensiune ingropate, submarine sau cele de transport pe distante mari.

 

Soluțiile noastre din sectorul extractiv sunt utilizate pentru detectarea scurgerilor, TPI (terțe interferențe), asigurarea fluxului și urmărirea căldurii. In industria de prelucrare a petrolului și a gazelor, oferim echipamente de monitorizare a performanțelor puturilor din fibra optica.

<pre >AP Sensing este si producator de solutii tehnice de detectie distribuita a temperaturii (DTS) si detectie distribuita acustica (DAS) pentru reteaua dumneavoastra electrica. Va oferim o retea globala de vanzari si suport tehnic prin distribuitorii locali si partenerii nostrii cu inalta calificare. Calitatea si fiabilitate produselor noastre sunt de neintrecut, si va aduc liniste si siguranta la cele mai mici preturi de intretinere. Cu referinte primite din domeniul transportului si distributiei energiei electrice prin cabluri ingropate, cabluri submarine si superconductori, va asiguram monitorizarea corecta a retelei dumneavoastra. Noi dezvoltam propria solutie de detectie prin fibra optica pe baza tehnologiei de traditie a companiei HP/Agilent, liderul mondial in domeniul testelor si masuratorilor cu fibra optica de peste 35 de ani. Bazându-ne pe procesele și cunoștințele HP / Agilent, am devenit principalul furnizor de soluții pentru detectarea distribuită prin fibra optica într-o gamă largă de aplicatii.

 
 Fise tehnice Acrobat Reader

Products FIRSTtech

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Copyright © 2022. GROUPtech. Designed by Web Labs Design