Instrumentatie de masura si testare pentru energetica; echipamente pentru energetica
Energy Power, Wind Farms, Photovoltaic testing instruments & equipments
Vane-Robineti-Armaturi pentru aplicatii industriale si utilitati
Valves for industrial & utilities applications
Echipamente de masurare a fluidelor si pulberilor in tranzactii comerciale sau aplicatii industriale
Fluid & powder measurement equipments for custody transfer & industrial aplications
Firme partenere in Romania
Our Romanian partners

omni

OMICRON Electronics GmbH Austria

Lider mondial - producator de echipamente de testare portabile pentru transformatoare, relee de protectie, masurari descarcari partiale, etc.

Omicron este o companie internationala ce pune la dispozitia domeniului energiei electrice solutii inovatoare de testare si diagnoza. Aplicatiile produselor Omicron ofera utilizatorilor cel mai ridicat grad de siguranta in interpretarea rezultatelor testarii echipamentelor din circuitele primare si secundare din sistemele acestora. Serviciile oferite in domeniul consultantei, punerii in functiune, testarii, diagnozei si specializarii completeaza domeniul produselor Omicron.

Clienti din peste 130 de tari au incredere in abilitatea companiei de a oferi produse de inalta tehnologie la o calitate excelenta. Cunostintele vaste si suportul exelent oferit clientilor oferite de filialele din America de Nord, Europa, Asia de Sud si Est si Estul Mijlociu, impreuna cu o retea mondiala de distribuitori si reprezentante, fac din Omicron lider de piata in sectorul sau.

Cu politica sa de pionerat in domenii noi de cercetare, Omicron continua sa conduca in domeniul crearii de solutii tehnice performante la nevoile clientilor secolului 21.

 

Products FIRSTtech

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Copyright © 2022. GROUPtech. Designed by Web Labs Design