August 2012
Datorita diversificarii domeniilor de activitate ale firmei Firsttech, si cresterii numarului de parteneri internationali, care se adreseaza unor diferite piete de produse, incepand cu acest an, a aparut necesitatea transformarii firmei Firsttech srl intr-un grup de firme, fiecare firma urmand a se adresa unei anumite piete de produse.
Prin urmare, asa a luat nastere grupul de firme GROUPtech, care are in componenta firmele: FIRSTtech, FLUIDtech si VALVEtech.

Acest lucru a dus, bineinteles, la necesitatea schimbarii site-ului firsttech.ro, noua versiune fiind disponibila incepand cu luna august 2012.

In aceasta noua versiune a site-ului puteti gasi fise tehnice si informatii utile despre gamele noastre de produse, precum si link-uri utile la site-urile furnizorilor nostrii.

Va invitam sa vizitati noul site al firmei noastre, pentru a lua contact cu toti furnizorii nostrii de echipamente, iar in cazul in care sunteti interesati de anumite game de produse, va rugam sa ne contactati pentru a afla informatii detaliate si oferte de pret.
 
Copyright © 2022. GROUPtech. Designed by Web Labs Design