Instrumentatie de masura si testare pentru energetica; echipamente pentru energetica
Energy Power, Wind Farms, Photovoltaic testing instruments & equipments
Vane-Robineti-Armaturi pentru aplicatii industriale si utilitati
Valves for industrial & utilities applications
Echipamente de masurare a fluidelor si pulberilor in tranzactii comerciale sau aplicatii industriale
Fluid & powder measurement equipments for custody transfer & industrial aplications
Firme partenere in Romania
Our Romanian partners

gig

GfG este unul dintre liderii mondiali in fabricarea de sisteme si senzori pentru detectia si alarmare la prezenta in mediul industrial al gazelor toxice, combustibile explozibile si a oxigenului, avand fabrici in Germania, Elvetia, SUA si Africa de Sud. Apropierea fata de client a fost imbunatatita si prin deschiderea propriilor centre logistice de service-vanzari din Marea Britanie, Polonia, Austria si Singapore. Peste 250 de angajati in intreaga lume.

Cu o prezenta si o experienta de piata mai mare de 50 de ani, GfG ccolaboreaza cu oameni de stiinta si institute de cercetare, astfel incat sa poata oferi clientilor sai cele mai bune si sigure produse de testare.

GfG produce o gama larga de detectoare de gaz portabile si fixe, capabile sa detecteze si sa masoare un numar foarte larg de gaze diferite, de la cele mai mici emisii/scapari, astfel incat sa poata fi emise avertizari pentru protectia oamenilor si zonelor industriale. Practic aproape toate mediile industriale sunt deservite de produsele GfG, incluzand in mod special industriile auto, chimica si petrochimica, transportul si distributia gazului, siderurgie, metalurgie, alimentara, nucleara, etc.

Siguranta si calitatea reprezinta prioritatile GfG, acestea fiind sustinute prin implementarea ISO 9001:2008, si adirectivelorATEX, IECEx, QAR, QM, etc.

 
 Fise tehnice Acrobat Reader

Products FIRSTtech

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com
Copyright © 2019. GROUPtech. Designed by Web Labs Design