news
FIRSTtech e-NEWS nr.4/2013 – Noiembrie/Decembrie

Odata cu acest ultim e-News pe anul in curs, dorim sa va multumim pentru colaborarile avute in acest an, deasemena sa va uram un sfarsit de an cat mai bun, urmat de o binemeritata vacanta de sarbatori.

Totodata, regasiti in acest e-News si noutatile cu care va asteptam incpand cu Ianuarie 2014. Pana la activarea noilor parteneri pe site-ul nostru, puteti regasi detalii direct pe site-urile acestora, mentionate mai jos.

Cuprins:

  1. Partener nou: INEPRO METERING Olanda - producator de contoare de energie electrica de inalta calitate certificate MID
  2. Noutati Omicron Electronics GmbH: noi echipamente de testare produse de partenerul nostru

1. Partener nou: INEPRO METERING Olanda

Incepand cu aceasta luna, FIRSTtech devenit partener pentru Romania cu producatorul olandez de contoare electronice de energie electrica INEPRO METERING, acesta fiind producatorul gamei de contoare de energie electrica cunoscuta pe piata de profil prin brandul DMMETERING.

Producatorul olandez este unul dintre fabricantii de contoare de energie electrica cu cea mai mare crestere de pe piata actuala, avand un portofoliu de certificari extins (MID, KEMA, NMI, SGS, CMI).

INEPRO ofera contoare electronice de energie electrica, in doua domenii de pret, pentru a putea satisface cerintele oricarui posibil client si oricarei aplicatii:

-          gama DZT:

- contoare electronice monofazice si trifazice;

- montaj pe sina DIN sau pe panou;

- monotarif sau multitarif;

- cu conectare directa sau prin transformator de curent;

- cu unul sau mai multe module;

- display LCD sau indicator mechanic;

- certificare MID;

- comunicatie: impuls, RS485, M-bus;

-          gama PRO:

- contoare electronice monfazice si trifazice;

- montaj pe sina DIN;

- cu monotarif sau doua tarife;

- cu conectare directa sau prin transformator de curent;

- cu unul sau mai multe module;

- display LCD sau indicator mechanic;

- certificare MID;

- comunicatie: impuls, RS485, M-bus;

Detalii suplimentare aici: www.dutchmeters.com .

2. Noutati Omicron: Noi echipamente de testare

La sfarsitul acestui an, partenerul nostru austriac – Omicron Electronics GmbH, lider mondial in producerea de echipamente de testare in domeniul producerii, transportului si distributiei energiei electrice, si-a extins gama de truse de testare cu inca doua truse de testare:

-          CIBANO 500 – trusa de testare intrerupatoare de medie si inalta tensiune;

-          VOTANO 100 – trusa de testare transformatoare de masura de tensiune.

CIBANO 500 - reprezinta viitorul in testarea intrerupatoarelor de medie si inalta tensiune, fiind primul sistem de testare 3 in 1 ce combina un analizor multicanal de temporizari, un microohmmetru de inalta precizie si o sursa puternica de alimentare a motoarelor sau bobinelor de actionare ale intrerupatoarelor.

Conceptul inovativ al acestei truse permite o conectare rapida si sigura a trusei la obiectul de testat, grabeste intregul proces de testare si ofera un raport de testare combinat pentru toate testele efectuate.

Cu trusa CIBANO 500 si accesoriile sale: CB MC2 (modulul pentru contacte principale) si CB TN3 (nodul traductor), urmatoarele sapte teste pot fi facute fara recablarea la intrerupator:

-          resistenta de contact statica (masuratori cu microohmmetrul);

-          testarea tensiunii minime de actionare;

-          teste de temporizare;

-          analiza curentilor din motorul sau bobina de actionare;

-          teste in conditii de alimentare subtensiune;

-          rezistenta de contact dinamica;

-          teste asupra cursei  contactelor.

CIBANO 500 poate fi comandata prin intermediul software-ului Primary Test Manager (PTM) produs de Omicron, care ajuta utilizatorul sa creeze usor si sigur o procedura de testare, sis a genereze la sfarsit un raport de testare complet pentru toate testele efectuate.

 VOTANO 100 - Incepand cu luna septembrie 2013, noua trusa de verificat transformatoare de tensiune a fost prezentata in Boston la conferinta Instrument Transformer Measurement Forum (ITMF), organizata de partenerul nostru.

VOTANO 100 este primul dipozitiv de calibrare si testare portabil pentru transformatoare de tensiune, ce combina mobilitatea cu inalta precizie a masuratorilor. Foloseste o metoda de masurare echivalenta cu trusa CTAnalyzer de testare a transformatoarelor de curent. Pentru testarea ambelor tipuri de transformatoare de tensiune, inductive si capacitive, printr-o singura masuratoare se pot determina pe teren:

-          rezistenta infasurarilor;

-          impedanta de scurt-circuit;

-          curbele de magnetizare;

-          raportul de transformare;

-          unghiul de faza.

Trusa este alcatuita din doua componente: trusa de masura si amplificatorul de tensiune VBO1, ce furnizeaza tensiunea de test pentru determinarea raportului de transformare, ambele avand o greutate mai mica de 15 kg.

VOTANO 100 impreuna cu VBO1 ofera:

-          precizie ridicata de masurare (utilizabila chiar si pentru transformatoare de tensiune clasa 0.1);

-          procedura de testare facila si rapida cu durata sub 20 de minute;

-          dimensiuni reduse si greutate mica sub 15 kg;

-          maxim de securiutate a muncii pentru teste efectuate in exterior in zone de inalta tensiune;

-          interpretarea automata a rezultatelor masuratorilor in conformitate cu standardele IEEE si IEC;

-          simularea si reinterpretarea datelor masuratorilor in orice moment.

Test Universe 3.0 - printre noutatile de la Omicron se numara si lansarea noului software de testare a releelor de protectie digitale Test Universe 3.0, care deserveste utilizarea truselor de testare a releelor de protectie din seria CMC.

Detalii suplimentare aici: www.omicron.at

 
VALVEtech & FLUIDtech e-NEWS nr.4/2013 – Noiembrie/Decembrie

Odata cu acest ultim e-News pe anul in curs, dorim sa va multumim pentru colaborarile avute in acest an, deasemena sa va uram un sfarsit de an cat mai bun, urmat de o binemeritata vacanta de sarbatori.

Totodata, regasiti in acest e-News si noutatile cu care va asteptam incpand cu Ianuarie 2014. Pana la activarea noilor parteneri pe site-ul nostru, puteti regasi detalii direct pe site-urile acestora, mentionate mai jos.

Cuprins:

  1. Pachetul integrat pentru retelele de distributia apei, statii tratare, irigatii
  2. Partener nou: MEI Spania producator de manometre/termometre/traductoare presiune
  3. Partener nou: AUTEXIER Franta producator de supape de siguranta din bronz/alama
  4. Partener nou: OMB/CALOBRI Valves Italia producator de robineti industriali sertar pana, ventil, sfera, robineti de retinere, din otel, inox, oteluri speciale, etc, clasa 150…4500

1. Pachet integrat pentru retelele de apa potabila:

Experienta din anii trecuti ne-a aratat ca antreprenorii urmaresc achizitionarea de pachete cat mai complete de la un numar cat mai mic de furnizori, in conditii comerciale cat mai avantajoase. Impreuna cu partenerii mai vechi si cu cei prezentati in acest e-News, am incercat sa concretizam un asfel de pachet care sa creeze avantaje atat pentru furnizori cat si pentru clientii si beneficiarii finali.

-          Robinet sertar pana cauciucat corp F4/F5, in gama de diametre DN40-600mm, PN10/16/25, actionat manual sau electric;

-          Robinet sertar pana cauciucat pentru bransamente individuale, in gama de diametre DN20-40mm, prindere filet int/int – int/ext – ext/ext – directa, actionat cu tija de manevra fixa sau telescopica, inclusiv cutie protectie suprafata;

-          Sei de bransare diverse forme tipuri si dimensiuni;

-          Robinet fluture corp waffer/LUG/flanse, tip centric, dublu/triplu eccentric, in gama de diametre DN40-600mm, PN10/16/25, actionat manual, electric sau pneumatic;

-          Robinet cutit corp waffer PN10, in gama de diametre DN50-600mm, actionat manual, electric sau pneumatic;

-          Robinet de retinere DN40-600 cu bila, diafragma, clapet simplu sau cu contragreutate, ventil, dublu disc, prindere flanse sau waffer, PN10/16/25;

-          Hidrant suprateran DN80/100 cu simpla si dubla inchidere, cu/fara sectiune de rupere, corp otel, fonta ductila sau inox (inclusiv diverse accesorii – robineti, capace, cot, cheie, etc);

-          Hidrant subteran DN80/100 cu simpla si dubla inchidere, corp otel, fonta ductila sau inox (inclusiv diverse accesorii – robineti, cot, tija telescopica, cutie stradala de protectie, etc);

-          Hidrant subteran “true bore” – DN80, telescopic sau fix;

-          Compensator montaj in gama de diametre DN40-600mm, PN10/16/25;

-          Filtru de impuritati in gama de diametre DN40-600mm, PN10/16/25;

-          Vana aerisire cu camera simpla/dubla, simplu/dublu efect, in gama de diametre DN40-300mm, PN10/16/25;

-          Sorb – clapet cu sorb – pentru pompe submersibile DN40-300, PN10;

-          Robinet cu plutitor – DN50-250mm PN10

-          Reductor de presiune – vane de reducere, mentinere si destindere a presiunii, diverse aplicatii si utilitati, accesorizari multiple, DN25-600mm si PN10/16/25;

-          Supape de siguranta – DN15-400, PN10/16/25;

-          Debitmetru electromagnetic sau cu ultrasunete – DN15-600mm, PN10/16/25, cu diferite tipuri de comunicatii;

-          Contor mecanic – multijet, monojet, woltman, combinat, DN15-300mm, PN10/16, cu diferite tipuri de comunicatii.

Toate echipamentele oferite sunt produse in Comunitatea Europeana (Germania, Spania, Italia, Slovenia, Polonia), majoritatea sunt certificate CE, MID, avize sanitare in tarile de origine, alte tari europene sau Romania.

2. MEI (Manometría e Instrumentación, S.l.) – Spain

MEI provine din firma "Talleres Mecánicos Breca", o afacere de familie inceputa in Bacelona in 1953. Inca de la infiintare domeniul de activitate a fost in sfera masurarii presiunii. Odata cu aparitia MEI firma a devenit lider de piata in Spania, si treptat, in ultimii ani, MEI a devenit un brand din ce in ce mai cunoascut in afara tarii, ca producator de manometre si termometre cu aplicatii in industriile navala, aviatie, petrochimica, alimentara, utilitati, etc. Detalii suplimentare aici: www.mei.es

Oferta MEI cuprinde:

-          manometre prindere radiala/axiala, conectare 1/8”÷1/2” BSP/NPT alama sau inox, uscate sau in baie de glicerina, D 40÷150mm, clasa 1÷2.5, corp ABS/Inox, diverse scale 0÷1000 bar ;

-          manometre joasa presiune prindere radiala/axiala, conectare 1/4”÷1/2” BSP/NPT alama sau inox, uscate sau in baie de glicerina, D 63÷150mm, clasa 1÷1.6, corp ABS/Inox, diverse scale -600÷+600 mbar ;

-          manometre speciale: manometre diferentiale, manometre coloana de apa, manometre de precizie clasa 0.25 & 0.5, manometre digitale clasa 0.2 & 1 ;

-          traductoare de presiune clasa 0.5, diverse scale -1÷1000 bar, conectare 1/4”÷1/2” BSP/NPT ;

-          termometre cu sonda de imersie prindere radiala/axiala, D63÷100mm, t -30÷+120gC, conectare ½” ;

-          termometre verticale cu sonda de imersie L=110÷200mm, t -30÷+120gC, conectare ½” ;

-          termometre bimetal prindere radiala/axiala, D63…100mm, t 0÷+300gC, conectare ½” ;

-          termometre cu dilatare prindere radiala/axiala, D100÷150mm, t 0÷+120gC, conectare ½” ;

-          sonde de temperatura (termorezistente) ;

-          termo-manometre ;

-          accesorii manometre/termometre: lire, robineti, limitatori/indicatori de presiune, rame cauciuc, amortizoare de presiune, contacte electrice/magnetice min-max, indicatoare digitale, separatoare-diafragme inox, teci, etc ;

-          bancuri de calibrare pentru manometre .

3. AUTEXIER – Franta

Cu o traditie de peste 100 ani in domeniul robinetariei industriale din aliaje bronz-cupru-aluminiu, AUTEXIER este si astazi unul dintre liderii mondiali in productia de armaturi de inchidere si siguranta pentru industriile petroliera, marina, offshore, chimie-petrochiomie, energetica, etc. Detalii suplimentare aici: www.autexier-valve.com

Produsele oferite de AUTEXIER sunt certificate ISO, CE, ATEX, Made in France.

Oferta AUTEXIER cuprinde:

-          supape siguranta ¼÷3”, cu diverse functionalitati, tipuri de prindere filet/flanse PN16/25/40 ;

-          robineti sertar pana ¼÷8”, cu diverse tipuri de prindere filet/flanse PN16/25 ;

-          robineti ventil 3/8÷2”, cu diverse tipuri de prindere filet/flanse PN16/25 ;

-          robineti sfera 3/8÷3”, cu diverse tipuri de prindere filet/flanse PN16 ;

-          clapeti de retinere ¼÷10”, cu diverse tipuri de prindere filet/flanse PN16/25 ;

-          robineti hidranti 6/4÷2 ½”, cu diverse tipuri de prindere filet/flanse PN16 ;

-          indicatoare de nivel vizuale 3/8÷1”, diverse lungimi si tipuri de prindere filet/flanse PN6/10/16 .

4. OMB & CALOBRI Valves holding - Italy

Those Companies gained an outstanding record of successful supplies to the Oil & Gas, Cryogenic, Chemical, Petrochemical and Power Industry during more than 60 years, enabling them to offer an astonishing wide range of :

-          forged & casted steel gate/globe/check valves full/reduced bore, bolted/welded bonnet, class 150…4500, connection ¼…24” SE-NPT, SW, BW, OS&Y, flanged ;

-          trunnion & floating ball valves 1-2-3 pieces, side-top entry, fully welded, class 150-2500, connection ½…60” SE-NPT, SW, BW, flanged ;

-          cryogenic valves forged & casted steel gate/globe/check valves full/reduced bore, bolted/welded bonnet, class 150…2500, connection ¼…2” SE-NPT, SW, BW, OS&Y, flanged ;

-          modular & offshore valves ;

-          API6A valves class <20000 .

The valves are certified according API600, API6A, API6D, API6DSS, CE-PED, GOST, SIL, ATEX, NACE, etc

All the valves are available as standard feature in Carbon Steel and Stainless Steel; upon request, they can be manufactured in exotic alloys like Duplex, Super-Duplex, F44, Titanium, Inconel, Monel, etc.

Supplementary details here: www.ombvalves.com

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 Next > End >>

Copyright © 2024. GROUPtech. Designed by Web Labs Design