August 2012
Datorita diversificarii domeniilor de activitate ale firmei Firsttech, si cresterii numarului de parteneri internationali, care se adreseaza unor diferite piete de produse, incepand cu acest an, a aparut necesitatea transformarii firmei Firsttech srl intr-un grup de firme, fiecare firma urmand a se adresa unei anumite piete de produse.
Prin urmare, asa a luat nastere grupul de firme GROUPtech, care are in componenta firmele: FIRSTtech, FLUIDtech si VALVEtech.

Acest lucru a dus, bineinteles, la necesitatea schimbarii site-ului firsttech.ro, noua versiune fiind disponibila incepand cu luna august 2012.

In aceasta noua versiune a site-ului puteti gasi fise tehnice si informatii utile despre gamele noastre de produse, precum si link-uri utile la site-urile furnizorilor nostrii.

Va invitam sa vizitati noul site al firmei noastre, pentru a lua contact cu toti furnizorii nostrii de echipamente, iar in cazul in care sunteti interesati de anumite game de produse, va rugam sa ne contactati pentru a afla informatii detaliate si oferte de pret.
 
Participare FOREN 2012
In perioada 17 – 21 Iunie 2012 a avut loc unul dintre cele mai importante evenimente din domeniul producerii, transportului si distributiei energiei electrice, aflat la cea de-a 11 editie  – WEC Forumul Energiei pentru Europa Centrala si de Est – FOREN 2012, avand ca tema principala “Strategii si politici de energie nationale si regionale. Securitatea surselor de alimentare.”

Ca la fiecare editie, Omicron Electronics Gmbh impreuna cu FIRSTtech - unic distribuitor in Romania al echipamentelor producatorului austriac, a participat cu autobuzul de prezentare, in calitate de sponsor oficial in cadrul expozitiei internationale organizate cu ocazia acestui eveniment. Prezenta noastra la acest eveniment a devenit de-a lungul anilor o traditie, standurile expozitionale si autobuzul de prezentare fiind locatiile unde se stabilesc noi relatii cu potentialii clienti, unde se consolideaza relatiile cu vechi clienti, si de asemenea, este mediul ideal pentru prezentarea noutatilor in domeniu, lansate de Omicron.

In autobuzul Omicron, vizitatorii au putut vedea si verifica intreaga gama de echipamente de testare, incepand cu bine cunoscutele truse de testare a releelor de protectie digitale din gama CMC, cu accesoriile lor, si continuand cu trusele de multifunctionale de verificare a tranformatoarelor CPC100, cu toata gama de accesorii (masura Tan-Delta – TD1, masura impedanta de linii – CU1, cutie distributie – CPSB1, amplificatorul de curent la 2 kA – CB2, descarcatorul rapid – DB1, etc.), trusa de masura a gradului de umiditate – DIRANA, trusa de analiza a raspunsului in frecventa - FRAnalyzer, trusa de masura a descarcarilor partiale – MPD600, s.a.

Interesul manifestat de vizitatori pentru echipamentele noastre, ne-a convins ca Omicron este in continuare un lider incontestabil pe piata truselor de testare a echipamentelor din domeniul energetic.

Fisele tehnice si detalii despre aceste echipamente le puteti gasi si pe site-ul nostru: www.fisttech.ro, iar in cazul in care doriti informatii detaliate si oferte, va stam la dispozitie la adresa de email This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 Next > End >>

Page 4 of 4
Copyright © 2022. GROUPtech. Designed by Web Labs Design